Bel Kim Brons +31 (0)6 19 66 33 60 - Email: kim@processinprogress.nl

Expertise

De expertise van PROCESS IN PROGRESS ligt op het gebied van processen, mensen en data. Schakelen met specialisten, ICT, ondersteuners, managers of financieel adviseurs heeft Kim vaker gedaan. En zij ziet het als een uitdaging om deze verschillende werelden samen te brengen om tot een optimaal resultaat voor alle betrokken partijen te komen.

Doordat ze werkzaam geweest is op verschillende vlakken van de gezondheidszorg en binnen de energiebranche, heeft ze vergaande kennis van de inhoud en de processen en weet ze wat de belangrijke, actuele vraagstukken zijn die spelen voor uw organisatie.

Klanten omschrijven Kim als iemand met oog voor het proces en het grotere geheel. In combinatie met goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding, is zij in staat om snel tot de kern van de vraag te komen en weet welke mate van detaillering daarbij nodig is.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen.

Neem contact op

PiP-Intermediair_13juni

Expertise gebieden

PiP-Expertise_13juni

Analyse en beschrijving van de primaire en ondersteunende processen, zorgpaden of andere processen al dan niet met vertaling naar ICT. Op basis van de analyse aanbevelingen doen voor verbeteringen van de diverse (interne) processen. Aan de basis hiervan ligt een grondige informatie analyse met input van verschillende stakeholders.
Ondersteunen bij het vaststellen en ontwikkelen van indicatoren om te kunnen voldoen aan de interne behoefte en externe verplichting voor stuurinformatie. Aan de basis hiervan ligt het bepalen welke gegevens wanneer en waar geregistreerd worden.
Implementatie en applicatiebeheer van diverse modules/ systemen binnen uw organisatie complete met handleidingen en trainingsmateriaal. Daarnaast het oprichten van een beheerorganisatie en het opstellen van releaseplannen.
Uw organisatie, afdeling(en) of maatschappen begeleiden met doorvoeren van verandering in de organisatie en/of portfolio.
Als Lean Six Sigma Black Belt inzetbaar voor het opzetten en begeleiden van Lean Six Sigma trajecten, geven van introducties sessies en opleiding op maat voor uw organisatie en werknemers.
Back to Top